Sami idemo brže, ali zajedno možemo dalje!

O NAMA

Podrška trenera

Nenad Bjelica je predstavljao sve hrvatske trenere radeći u mnogim klubovima diljem Europe kao što su Wolfsberger AC,Lech Poznan,Spezia,GNK Dinamo Zagreb te NK Osijek .

Podrška trenera

Sergej Jakirović je jedan od prvih trenera koji je prepoznao inicijativu UHNT-a,Sergej je vodio HNK Goricu u 1.HNL te FC Maribor u prvom razredu Slovenskog nogometa.

EDUKACIJSKA PODRŠKA

UDRUGA HRVATSKIH NOGOMETNIH TRENERA javno podržava formalnu trenersku edukaciju kroz Nogometnu akademiju HNS-a ,istovremeno daje podršku trenerima kroz neformalnu edukaciju a sve u cilju bolje razvojne strategije trenera.

VIŠE

PRAVNA PODRŠKA

UDRUGA HRVATSKIH NOGOMETNIH TRENERA želi osigurati svim svojim članovima pravnu podršku i savjetovanje kod sudskih sporova,sklapanja ugovora,raskidanja ugovora i ostalih pravnih odnosa.

VIŠE

Pozdravljam cjelokupnu ideju osnivanja UHNT-a jer osim što je jedan od ciljeva udruge zaštita naših interesa i pravno savjetovanje, postoji još niz različitih dijelova programa koji nam omogućuju međusobnu izmjenu i prenošenje znanja i iskustva te mogućnost dodatne edukacije kako bi svakodnevno rasli i napredovali kao treneri.

Učlanio sam se u UHNT jer se slažem sa motom udruge da zajedno možemo doći dalje, mislim da umrežavanjem svih kolega iz naše struke pojačavamo sve mogućnosti našeg djelovanja, edukacije i nastupanja kao struke pred drugim nogometnim tijelima i savezom. Sinergija koja se našim umrežavanjem postiže može biti benefit svima u Hrvatskoj.

Ivan Kepčija

Podržavam UHNT jer mislim da je svakako jedna dobra baza za sve nas trener, prvenstveno zbog komunikacije, ali i razmjene iskustva među nama.

Goran Tomić

UČLANI SE

Učlani se i iskoristi sve pogodnosti.

UČLANI SE